22 Mayıs 2012 Salı

İlk Mim: Süper Kahraman

Sevgili, değerli blog arkadaşım seymsomething'den ilk mimim geldi. Gerçi baya bir zaman oldu ama üşenmekten, yoğunluktan yazamadım bir türlü. Mim'in konusu "Sevgiliniz bir süper kahraman olsaydı hangisi olmasını isterdiniz?" miş (doğrusunu yazıyorum seymsomething :D)


Ben küçüklükten beri pek karizmatik bulduğum BATMAN'in sevgilim olmasını isterdim. Bunda George Clooney'in de büyük etkisi olduğunu es geçemem. Ayrıca Batman serisi sevdiğim film serilerindendir. Tetrisin olduğu zamanlarda da Batman'li bir oyun vardı onu da pek severdim. Ve o siyah arabaya da pek bir bayılırım, her şekil kullanıma uygun falan. Ama dünyayı kurtarmaktan sevgilisine vakit ayıramıyor tabi bu süper kahramanlar da zor ya sonra sevgili tribi çek sen benimle hiç ilgilenmiyorsun da falan. Neyse yazımı burda noktalama kararı alıyorum ben :D

6 Mayıs 2012 Pazar

Limitless/Limit Yok [2011]


 Son zamanlarda yıldızı yükselen Bradley Cooper'ı başrolde görüyoruz bu filmde. Konu okumamayı prensip edindiğim için bu film çıktığında aksiyondur falan diye düşünmüştüm. Gene bir otobüs yolculuğu sırasında bu filme rastladım ve izlemem gerektiğini düşündüm. Filmin konusunu kısaca özetleyecek olursam; 

İllegal yollarla yapılmış bir hap var ve kişi bu hapı içtiğinde beyninin tamamını kullanabiliyor. Yani bu da demek oluyor ki bu hapı içtiğiniz müddetçe istediğiniz şeyleri elde edebilir, istediğiniz kişi olabilirsiniz!

 Çoğu kişi böyle bir şey ister eminim ki. Ben de filmi izlerken aa ne hoş falan dedim. Özellikle de yabancı dilleri konuşması çok cezbettirdi. Ayrıca bu hapın yan etkileri de var film ilerledikçe onu görüyoruz. Sıkılmadan izlediğim güzel bir filmdi ama bu film yüzünden ilaçlara özenebilir bazı insanlar diye düşündüm. Ve de sonunu düşündükçe aslında tersi olmalıydı dedim. Her haksızlığın (haksızlık diyorum çünkü gerçek hayatta kimse istemez başkalarının kolay yoldan zirveye çıkmasını) bir diyeti olmalı kanaatindeyim. Acımasız biri değilim ama bedeli olmalı :) 

Ayrıca Bradley'in oyunculuğu gerçekten iyi ama ben bu adama karşı bir sempati duyamıyorum. Nedenine gelecek olursak He's Just Not That Into You filminde karısını boynuzlaması. Ahah çok komik biliyorum ama beni çok etkilemiş sanırım. Scarlett Johansonn'la aldattığındandır belki de sevmiyorum bu gacıyı çünkü :p

Neyse fazla da uzatmadan kısa ve öz olarak bitiriyorum yazımı. Bu aralar bir şeyler yazmak, yapmak çok zor geliyor :) Güzel bir bilim-kurgu rahatlıkla izleyebilirsiniz...

4 Mayıs 2012 Cuma

İlk Blogger Ödülüm


İlk olarak blogumla çok ilgilenememe rağmen takip eden arkadaşlara ve ardından bana bu ödülü layık gören sessizgemi'ye ve sonra yine beni bu ödüle layık gören diğer blogger Tatlıbirşeyler'e teşekkür ediyor, ödülümü almak için sahneye doğru ilerliyorum :)

Ödül alan kişinin 11 bloggera da ödül vermesi gerekiyor Ama ben 11 kişiye tamamlayamadım. Çoğu kişi bu ödülden aldığı için, almadığını düşündüğüm ya da görmediğim kişilere veriyorum ben de. Ödüllerini almaları için sahneye davet ediyorum hepsini. Buyrun lütfen :)

HyeBin
Shiney
seymsomething
2zler

Ve kendimle ilgili 7 gerçek;
  • Çok inatçıyımdır. Kendi doğrularımdan şaşmam, başkalarının dediklerine kulak asmam genellikle. Çok da iyi bir huy değil tabi bu.
  • Düzen ve simetri konusunda takıntım vardır. Dolabımdaki kıyafetlerin hepsi eşit genişlikte katlanmış olmalıdır. Manyaklık derecesine doğru ilerliyor bu.
  • Yaptığım işlerde çok titiz davranırım ve uzun sürer bitmesi. Bu yüzden bitene kadar bıkarım o işten.
  • Küçüklüğümden beri resim çizerim. Böyle bir yeteneğe sahibim ama hiç bunu profesyonelliğe taşımadım.
  • En büyük hayalim gezebildiğim kadar ülke, şehir gezmek. Acun Firarda zamanında falan hep Acun'a özenirdim zaten.
  • Müzik ve sinema vazgeçilmezlerim.
  • Alışverişi severim her bayan gibi. Ama özellikle internetten alışveriş yapmak daha bir zevkli benim için. Kargo geldiğinde hediye almış gibi hissediyorum :)
 Her şey tamamdır. Herkese teşekkürler. Bir başka yazıda görüşmek üzere, takipte kalın... :)