20 Ocak 2013 Pazar

Sad Movie/새드무비 [2005]



 OYUNCULAR

Su-jeong Lim


Jung Woo-sung
 

Shin Min Ah


Lee Ki-woo


Son Tae-yeong


Cha Tae-hyun


Yum Jung-ah


Yeo Jin-gu



Dört ayrı çiftin birbiriyle ilişkisini konu edinen filmde onların tecrübelerini, acıları, kalp ağrılarını ve ayrılıklarını konu ediniyor. İlk hikâye, bir itfaiyeci ve onun Televizyon istasyonunda çalışan kız arkadaşını konu alıyor. Genç kadın sevgilisinden evlenme teklifi beklemektedir fakat mesleğinin tehlikeli yönü ilişkilerini derinden etkilemektedir. İkinci hikâye eğlence parkında çalışan kostümlü karakter olarak çalışan dilsiz bir kızı konu alır. Genç kadın yeni tanıştığı bir ressama hızla yeni duygular beslemeye başlar. Üçüncü hikâye ise bir anne oğla ait. Anne çok meşgul olduğu için oğluna yeterince vakit ayıramamaktadır. Fakat anne hasta yatağına düştüğünde birlikte çok uzun zaman geçirmeye başlarlar. Son hikâye ise yeni ayrılmış genç bir çift hakkında. İşsiz olduğu için kız arkadaşı tarafından terk edilen genç adam, iyi bir iş bulduğu zaman kız arkadaşını geri kazanabileceğini düşünmektedir.

Hikayeler içinde en aklımda yer eden; dilsiz kızın çocuğa duyduğu aşktı. Kostümün başını çıkaracağı zamanı merakla bekledim. Tabi çocuk da merakla bekledi. Çocuk da boş değil gibiydi ama her zaman aşk yaşanmıyor işte. İzlerken büyük keyif aldım ama. Diğer hikayeler de güzeldi, daha duygusal olanları vardı ama hepsine değinmeyeceğim. Herkese tavsiye ederim güzel, adı gibi acıklı bir film. 
Bu arada filmdeki küçük çocuk bugünlerde yakışıklı bir delikanlı olarak oyunculuğa devam etmekte. En son "I Miss You" dizisinde rol almış. 

 


2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Koptum bayağı buralardan, filmlerden, dizilerden. Sene olmuş açmayalı :(

      Sil