31 Aralık 2011 Cumartesi

Postman to Heaven/천국의 우편 배달부 [2009]


 Ben bayadır film izlemiyordum. Hele dizilere hiç bulaşmıyordum The Walking Dead hariç. Zaten o da 40 dakkalık bölüm ve ara verdiler. Kore dizilerine özellikle başlamıyorum çok zamanmı yiyecek diye, sömestra saklıyorum hepiciğini. En son dedim bir film izleyeyim, bir filmden bir şeycik olmaz. Elimdeki filmlere göz gezdirdim. Sinema sitelerindeki yorumlara falan baktım bu filmde karar kıldım. Herkes farklı bir konusu olduğundan bahsetmiş.

Başrollerde; Jae-Jung Kim ve Hyo-Ju Han var. Jae'yi sadece resimlerden ve DBSK, JYJ'den biliyorum ama hiç bir ilgim yoktu kendisine karşı. Bu filmi izledikten sonra bayıldım. Özellikle de sesine. Çok karizmatik bir ses tonu var. Biraz soğuk, donuk bakışlarıyla da Kim Hyun Joong'u anımsattı biraz. Kız da çok şeker, hoş bir kız. Ve filmde sürekli giydiği bir elbise var tülden etek uçları olan bayıldım ona:D

Filmin denildiği gibi farklı, güzel bir konusu varmış. Fantastik-romantik bir film diyebilirim. Cennetten gelen bir postacı. Ona yardım eden bir kız. Benim de karşıma böyle bir postacı çıksın diyor insan:) Sevdiklerini kaybetmiş olan insanların acılarını dindirmek için farklı planlar yapıyorlar. Bir nevi bu üzgün insanları kandırarak onların daha mutlu bir hayat sürmesini sağlıyorlar. Konu itibariyle bu kadar yazıyorum. Hoş, sıcak bir film. Ve mutlu sonla bitiyorr :) İzlemeyi düşünürseniz tereddüt etmeyin, tavsiye ederim, iyi seyirler!

3 yorum:

  1. Film gerçekten çok farklıydı. Ben baştan biraz sıkıcı buldum ama ilerledikçe çok sevdim. Ölen yakınlarının ardından yarım kalmışlıkları için üzülen insanlar için yapılan harika jestler yapıyorlar. Ben en çok, oğlunu ölen karısının başka birisinden mi yaptığı şüphesine düşen adam için üzülmüştüm ve onun için yapılan jesti sevmiştimm.
    Kız nasıl ölen sevgilisini unutup, postacıya aşık oluyor ama... Çok romantik değil mii...

    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/06/cennetin-postacs-film.html

    YanıtlaSil
  2. Evet farklı bir yapım olduğu için sevdirdi kendini bu film :)

    YanıtlaSil