31 Aralık 2011 Cumartesi

Yeni Yıl mı? Finaller mi?


Yeni yıla girme olayını hep saçma bulmuşumdur zaten. Üstelik bu sene de yeni yılın ilk getirisi olarak finaller olunca, vazgeçtim ben yeni yıla falan girmiyorum ya! Siz takılın. Zaten kendimi çalışmak için zorluyorum ama kıpırtı yok. Vizeler desen hepsi açıklanmadı ve açıklananlar da çok iyi değil. Üstüne üstlük bu yılbaşı olayı falan. İnsanların kendini program yapmak zorunda hissetmesi çok saçma. Stresli dönemdeyim zaten her şeye isyan edesim var.

Ha illa gireceğiz madem 2012'ye, güzel bir şeyler olsun bari ya. 2011'den farklı olsun. Çok mutlu olayım, çok gezeyim, çok başarılı olayım, çok seveyim, çok film/dizi izleyeyim, çok yeni insanlar tanıyayım, çok çok çok dolu geçsin. Klasik 2012 temennilerimi de sıraladıktan sonra içimdeki "Çok beklersin!" diyen sese kulak asmadan yazıma devam ediyorum.

Bir de yeni yıla nasıl girersen öyle geçer diyorlar ya, hep çalışırken gireyim diyorum olmuyor. Bu sefer bunu becerebilirsem sene sonunda bu sözün doğruluğunu da ortaya çıkaracağım. Çalışma adına kendime güvenmediğimden nelere umut bağlıyorum ya.

Benim için yeni yıl akşamının anlamlı olacağı tek vakit, kar yağarken camın kenarına oturup, patlamış mısır yiyerek dışarıyı seyretmektir. Karlı yollarda insanların yürüyüşünü izlemek ve kartopu oynayan insanları izlemek büyük keyif verir bana. Kar yağsın bari ya:(

Imm şey bunlar ve daha niceleri buraya gelirse, yeni yıla girebilirim belki!

Hediyeye de hiç gerek yoktu bebeğim, senin gelmen yeter :)

Neyse,

Herkese güzel bir yıl diliyorum. Diledikleriniz bu yıl da olmazsa üzülmeyin. 
Daha 2013, 2014, 2015,... vs. birsürü yıl var önümüzde.


2 yorum:

  1. Mutlu yıllar :) lakin yine kar yağmadı ..:)
    31 aralık'ı 1 ocağa bağlayan gece de neden kar yağmaz neden egzotik bir ortam olmaz hiçbir zaman anlayabilmiş değilim :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, yeni yıla stresli bir biçimde girdim umarım bütün senem böyle geçmez :(
    Sana da mutlu yıllar, evet yağmadı. Yağana kadar da hiçbir zaman bir anlamı olmayacak bu gecenin:)
    Biraz hafızamı kurcalıyorum da sanki yılbaşı akşamı kar yağdığı vakit olmuştu gibi hatırlıyorum, yanılıyor da olabilirim tabi, neyse zaten şuan için de bir önemi yok aslında :)

    YanıtlaSil